TV-AS

 

IMPORTANT! Dacă postul TVAS nu apare în grila dumneavoastră de programe RCS-RDS este necesar să rescanați posturile pe televizorul sau receptorul dvs. digital.

TV-AS este un post de televiziune care se recepționează prin rețelele de cablu/digital în întreaga zonă a Transilvaniei.

TV-AS difuzează în exclusivitate folclor din zona Ardealului 24 de ore din 24. Postul își propune valorificarea tradițiilor și valorilor populare în special din zona Târnavelor și a Mureșului dar și din alte zone ale Transilvaniei.

De asemenea, în afara acestor obiective, în cadrul rubricilor postului se regăsesc înregistrări cu mari interpreți și ansambluri folclorice (de amatori și profesioniști). De un spațiu de emisie generos se bucură și tinerele talente, promovarea lor fiind cu precădere stimulativă și de încurajare în continuitate.

Programele difuzate se bazează pe producții proprii, filmări în studioul propriu, în natură, a interpreților, a grupurilor instrumentale și a formațiilor de dansuri. Se difuzează de asemenea clipuri realizate de soliști. Se acordă importanță înregistrării de spectacole ale ansamblurilor artistice profesioniste sau de amatori, a manifestărilor cu specific folcloric care se desfașoară în zonele de recepție ale postului de televiziune.

Toți cei care realizează emisiuni doresc să contribuie la satisfacerea a cât mai multor dorințe ale telespectatorilor TV-AS, cu care se află într-un permanent dialog și a căror preferințe primează.

TV AS emite LIVE și prin intermediul Facebook. Puteți urmări programele noastre aici: https://www.facebook.com/TeleviziuneaTVAS/