Anunțuri/Spoturi publicitare

Pentru a difuza un anunț de mică publicitate la RADIO AS, TV AS (canal tv folcloric, se recepționeză în Ardeal) sau TV AS INFO (program de videotext recepționat în sate din județele Sibiu, Alba și Mureș): Pregătiți textul anunțului și achitați contravaloarea acestuia la casieria SC ADLER TRADING SRL din Târnăveni, cart. Păcii nr.2N, lângă Poșta Română (link google maps).

TARIFE ANUNȚURI DE MICĂ PUBLICITATE RADIO AS
Anunțurile de mică publicitate se adresează persoanelor fizice și persoanelor juridice exclusiv pentru anunțuri de angajare.

Persoane fizice – 50  lei/ săptămână
Persoane juridice – 100 lei / săptămână

Anunțurile se difuzează în fiecare oră, de la 10:30 până la 21:30 inclusiv, 7 zile din 7.

TARIFE ANUNȚURI DE MICĂ PUBLICITATE TV-AS

Persoane fizice si juridice – 100  lei/ săptămână

TARIFE SPOTURI RADIO AS

Standard – 200 lei/lună/spot – 2 difuzări zilnice

_____________

Pentru ofertă de publicitate adaptată nevoilor dumneavoastră (spoturi radio) precum și pentru oferta completă de publicitate TV AS și TV AS INFO contactați-ne la adresa noastră de e-mail,  radiotvas @ gmail.com

IMPORTANT: Verificați cu atenție textul scris ce urmează a fi difuzat pe post! Radio AS nu își asumă responsabilitatea difuzării unui anunț cu date de contact eronate sau alte informații greșite introduse în anunț. De asemenea, nu se vor difuza anunțuri ce conțin cuvinte vulgare, cu caracter rasist, xenofob etc. În cazul în care doriți detalii suplimentare nu ezitați și contactați-ne la adresa menționată mai sus.