Pentru a difuza un anunț de mică publicitate la RADIO AS, TV AS sau TV AS INFO (program de videotext recepționat în sate din județele Sibiu, Alba și Mureș): Pregătiți textul anunțului și achitați contravaloarea acestuia la casieria SC ADLER TRADING SRL din Târnăveni, cart. Păcii nr.2N, lângă Poșta Română (link google maps)

Anunțurile se difuzează în fiecare oră, de la 07:30 până la 20:30 inclusiv, de luni până sâmbătă, plus 6 difuzări duminica (în total 90 de difuzări săptămânale). Anunțurile de mică publicitate Radio AS se adresează persoanelor fizice și persoanelor juridice-pentru anunțuri de angajare.

Pentru ofertă de publicitate – spoturi radio:
contactați-ne la adresa noastră de e-mail,  radiotvas @ gmail.com .

IMPORTANT: Verificați cu atenție textul scris ce urmează a fi difuzat pe post! Radio AS nu își asumă responsabilitatea difuzării unui anunț cu date de contact eronate sau alte informații greșite introduse în anunț. De asemenea, nu se vor difuza anunțuri ce conțin cuvinte vulgare, cu caracter rasist, xenofob etc. În cazul în care doriți detalii suplimentare nu ezitați și contactați-ne la adresa menționată mai sus.